Helgen som varit


Jag har verkligen inte haft tid att skriva i helgen, även om jag inte gjort de mest avancerade grejerna så har jag varit upptagen nog med att städa, umgås och göra diverse roliga och mindre roliga saker. I lördags vaknade vi upp till solsken och värme, jag är så glad över min havsutsikt, jag kan till och med se havet när jag sitter i min säng. Fint fint fint! (förutom de fula gardinerna som var där när jag flyttade in...)



Jag och Gareth gick till en laundrette i Lördags och tvättade. Det tog sin lilla tråkiga tid att vänta på tre maskiner och sedan på att kläderna torktumlades. Fan dyrt är det också!
På kvällen kom Frida, Isabelle och Chris för att umgås. Vi såg Little Miss Sunshine på DVD, den är så himla bra jag älskar den! :)




Igår spelade jag och Gareth alldeles för mycket Playstation...jag måste hitta gränsen innan jag blir fast haha!
Men söndagar är bra på det sättet, det är en sådan dag när man inte behöver göra någonting speciellt bara slappa för man vet att veckan börjar om dagen efter. På söndagar kan man göra sådant man inte har tid med de andra dagarna i veckan, för att man måste plugga, jobba eller vad man nu gör och då måste man dedikera söndagar till sådant jag skulle kalla roligt men ogivande tidsfördriv.



Min söndag kväll gick åt till att titta på de senaste avsnitten av Lost och Skins.
Jag gick och lade mig sent, för sent med tanke på att jag satt alarmet på halv åtta för att hinna duscha och tvätta håret innan Uni. Men jag tog mig upp och hann till och med dit i tid. Väl där spenderade jag tid on the bridge väntandes på min tur att prata med Nat om min Hamlet uppsats. Det gick faktiskt ganska bra, trots att jag skrev den i sista sekund. Nu måste jag bara ändra några saker innan vi ska lämna in sista utkastet på torsdag.
Och jag måste hinna läsa del 3 och 4 av Gulliver's Travels till på fredag och även skriva en Argumentative Essay till då. Usch vad mycket att göra...och nu än en gång ska jag försöka ta tag i mig själv och inte skjuta upp allting till sista sekunden. Ja, jag har inte lyckats hittills...men nu jävlar! 


X X

so I'll throw my thoughts into the sea

Låten tillägnad idag är...

~The Shake by My American Heart~

I love this song. Actually...I love all their songs. Och min blogg är döpt efter en låttitel från deras album Hiding Inside the Horrible Weather :)




X X

Playstation


Jag har fått ett Playstation 2 av Gareth hehe :) Han använder det inte, så jag har fått det plus några spel och nu kan jag dessutom kolla på DVD filmer på min TV vilket är bra! Gareth har underhållt sig i hundra år med världens tråkigaste cricket spel, fy fan säger jag. Tur att jag har fått andra mycket bättre spel, Spongebob och the Sims.
     Ikväll har jag gjort sådant man vanligtvis inte vill göra en på fredagkväll, till exempel diska, städa och sortera tvätt. Men det behövdes verkligen, jag har inte hunnit i veckan och imorgon hinner jag inte heller, men på dagen ska vi tvätta, äntligen! Vilket roligt och intressant liv jag har...
Imorgon kväll kommer Max och några fler, vi ska ha cookie night med stand up och film. 


Den nyttiga middagen från KFC

 



X X


to shake the poet and the beat

Låten tillägnad idag är...

~Use Somebody by Kings of Leon~

Simply....a brilliant song!
Som jag lyssnade på under dagens bussresor :)





Comedy Club kvällen var jätterolig, humöret man hamnar i när alla runt omkring en skrattar är ett sådant slags humör man vill konstant befinna sig i. Jag fick i mig en pint cider med blackcurrant medans de andra drack två. Innan kvällen började gick jag och Max runt på Waitrose och kollade in alla underliga alkoholhaltiga drycker. Ibland har man alldeles för lite att göra för att fördriva tiden.
Nu måste jag läsa Paradise Lost, en slags text vi ska ha läst till imorgon...men jag känner mig väldigt trött efter att ha vaknat tidigt och spenderat alla de timmarna i biblioteket. Får se hur detta går.

X X

Sju timmar i ett bibliotek


Jag tror inte att jag någonsin har suttit i ett bibliotek så länge, på samma plats, framför samma dator (bortsett från de fem minuterna in the bathroom). Klockan halv 7 i morse steg jag upp och gjorde mig klar för att ta bussen in till Universitetets bibliotek. Jag skrev ingenting på uppsatsen igår så hade inget val än att skriva konstant fram till klockan tre då den skulle lämnas in. Max kom och gav mig tips, men förutom det så satt jag bara där tyst på min plats.
     Sju timmar skrev jag. Läste, skrev, gjorde word count, skrev mer och försökte komma upp i 1500 ord. Fem i tre var jag klar och hade äntligen lyckats skriva ihop 1537 ord! Thank god!
Jag hann inte kolla igenom det ordentligt...men det är bara andra utkastet, så de fel jag har kan rättas till sista inlämningen.

Nu måste jag skynda mig in i duschen före the Simpsons börjar, sedan snabbt göra mig klar. Vi ska på Comedy Club ikväll halv åtta, wiie vad kul :)

X X

Bunny. Marshmallow Hearts.







X X

it's not a party if it happens every night

Låten tillägnad idag är...

~A Lot Like Vegas by Bring Me The Horizon~

En av de bästa låtarna med BMTH och den passade perfekt att lyssna på idag när min irritation inte visste några gränser. Super duper metalcore in your face musik!




X X

#$%*%#*&%!!!!!!!!!!!!!!


Jag är så satans jävla irriterad!!!!!!!!!!!
Igår när jag försökte sova hade polacken främmande och satt och drack och pratade i timmar, det är väldigt lyhört och man hör bara någon i andra rummet pratar men jag tänkte, kanske slutar dom snart? Fast nej, inte i helvete gjorde dom det. Jag bankade i väggen och bad dem vara tysta. Men de fortsatte prata och började sjunga några polska jävla låtar. FY FAN och alla svärord ni kan tänka er!!!
Jag som hade tänkt vakna utvilad och på bra humör för att ta tag i pluggandet. Sist jag kollade på klockan var den 3am, och visst om det hade vart helg hade jag inte klagat, men på en jävla tisdag?!! Jag HATAR honom aaaaaaaaaAAARRRRRRGHHHH. När jag väl lyckades somna hoppades jag säkert på en ljudfri morgon från hans sida av väggen. Men vad tror ni det var som väckte mig? Jo, deras helvetes prat klockan åtta på morgonen. Jag vaknade med huvudvärk och kände mig så obeskrivligt irriterad att jag inte visste vad jag skulle ta mig till.
Vände och vred på mig för att försöka somna om och bli utvilad innan allt plugg. Det gick inte.
För att bli av med aggressioner och för att vara minst lika irriterande som honom satte jag på musik på högsta jävla volym i högtalarna riktade mot väggen. Gubbjävel!!!!!!!!

Nu ska jag försöka bli på bättre humör och sätta mig och plugga. Tacka vet jag musik som BMTH när man är arg, istället för att skrika så får de göra det åt mig.

FU**ING C**T !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


about how you move baby


Låten tillägnad idag är...

~Show Me Yours by Breathe Carolina

Breathe Carolina är ett av mina absoluta favorit band, som jag upptäckte tack vare Gareth. Den här låten är en av mina trogna vänner under långa bussresor. En blandning mellan electro, screamo och techno. Speciellt och superbra helt enkelt!




X X

Försök till att plugga


Jag somnade igår kväll med tanken att jag skulle plugga idag, jag vaknade med samma tanke. Men resten av dagen har det såklart inte gått så bra.
Kring ett tog jag bussen till Lewes och hem till Gareth, det brukar gå bättre att koncentera sig där utan min tv, dator, filmer och så vidare. Men jag var tyvärr tvungen att ta med mig datorn, annars skulle jag ju inte ha något att söka information på och ingenstans att skriva...datorn ledde till att internet användes friskt plus att Gareth var ganska distraherande han med. Så det blev inte mycket pluggande alls...hann bara läsa lite om Ophelia.
Imorgon måste jag verkligen ta tag i uppsatsen, det är egentligen redan alldeles försent för att skriva något bra, men jag brukar kunna skriva som bäst under press...
Jag är så avundsjuk på folk som verkligen tar tag i sina måsten, till exempel Max och Martina som jävlat pluggar konstant verkar det som! Jag ska börja ta tag i saker, om jag så ska skita i allt annat i hela min tillvaro. Är så grymt less på att skjuta upp saker som jag gör, det är slut med det nu.


X X

we're glad for what we've got, done with what we've lost


Låten tillägnad idag är...

~Existentialism On Prom Night by Straylight Run~

Tänkvärd text. Fin melodi. Melancholy....:/




X X

Skyldig till sin egen olycka


Allt känns skit. Jag vet precis varför och jag vet alla anledningar och jag vet vad jag borde göra men jag orkar inte, för allt känns skit. Jag är på väg emot en av de perioderna nu, försöker verkligen stoppa det men jag känner att det kommer.
    En sådan tid när det är jobbigt att vara vaken i sällskap med andra och le, det är jobbigt att vara vaken i ensamhet och känna hur axlarna trycks ner och hur hjärnan tänker och känslorna gör ont.
Det är jobbigt att sova för tankarna tar över drömmen och alla måsten som jag skiter i när jag är vaken gör det obehagligt och bevisar hur lite förtjänat det är.
Hopplös och värdelös.

Det enda jag vill säga är, vad ska jag göra? Men då blir jag bara förbannad på mig själv för jag vet vad jag ska göra, men jag vet hur jag känner mig och just då är allting omöjligt. Det är dags att ge upp, eller ge med sig, när apatiskt och omotiverad är mina adjektiv.

X X

all I wanna do is take your money

Låten tillägnad idag är...

~Paper Planes by M.I.A~

Den här låten är så freakin cool!!!
Det är någonting med beatet och sättet hon sjunger den...texten är som den är, fast ändå cool den med. Jag älskar låten :) 
Idag fick jag även veta att den är med på soundtracket till Slumdog Millionaire.



X X

Bio är kul


Nu har Gareth tagit bussen tillbaka till Lewes och jag sitter och väntar på att klockan ska bli 5. Ikväll ska jag och Isabelle på bio och se Slumdog Millionaire! Äntligen ska jag få se den, har hört så mycket bra kritik och velat se den jättelänge. Hoppas att den lever upp till mina förväntningar :)
Om inte, så är det ändå kul med bio. Plus att blandade söta och salta popcorn är gott och jag äter bara popcorn när jag är på bio.

Här är trailern till filmen, som förresten har Dev Patel, en av skådespelarna från förra säsongerna av Skins som huvudroll.

Update:

Slumdog Millionaire
var riktigt bra! En annourlunda film som innehåller flera olika kategorier, kärlek, verklighet, kultur, spänning, intressant musik osv.  Jag ångar verkligen inte att jag gjort av med de £5 som biobiljetten kostade mig!
Alltså, en riktigt bra biokväll. Om man bortser från tanten som nödvändigtvis skulle sätta sig längst in på våran rad så att alla var tvugna att ställa sig upp, vilket resulterade i att Isabelle tappade popcornen på golvet...men det blev kvar nog mycket ändå :)





Idag fick jag veta att B var med i en bilolycka i Torsdags.
Den andra på bara några månader...jag blir orolig, känner mig ledsen och viljan att krama hans underbara existens är så otroligt stor.
:(

X X

had it been another day I might have looked the other way

Låten tillägnad idag, Alla Hjärtans Dag, är...

~I've Just Seen A Face by The Beatles (covered by Jim Sturgess)~

Den är glad och handlar om kärlek. Vad mer behöver jag säga?





X X

Valentine's Day


Idag är det kärlekens dag och jag har firat med kärlek i massor, det har varit en helt fantastisk dag.
     Vi vaknade ganska sent, som vanligt. Sedan gav vi varandra gulli gulliga presenter, slappade in bed, duschade och började göra oss klara för att gå till restaurangen som Gareth hade bokat bord på. 
Vi åt på en Grekisk restaurang vid stranden med supergod mat och Grekisk musik. Det kändes precis som om jag var tillbaka i Grekland, ätandes den goda maten.  
    

Röda rosor, choklad och hjärtformade marshmallows :)







Jag, (med handduk i håret) och Gareth



♥ ♥ ♥




Nu ska vi äta glass och sen ska jag byta om till mina nya hm...kläder.
:)

X X

I was singing alone when a mockingbird came to me


Låten tillägnad idag är...

~Mockingbird by Chase Coy~

Chase Coy är underbar, alla hans låtar är underbara och just den här låten får mig att tänka på sommaren, kärlek och framtid. And what can possibly be better than that? :)




X X

Fredag den trettonde


...är total bullshit.
Har inte upplevt någonting scary alls idag och tror verkligen inte att jag kommer göra det heller eftersom resten av kvällen kommer spenderas med Gareth, hemma i mitt rum, tittandes på Forrest Gump och Russel Brand's live dvd. 
Fredag den trettonde är precis som vilken annan Fredag som helst, skön. För det är helg.


Jag lärt mig om Shakespeare's Sonnets.
Fin.

Shall I compare thee to a summer's day?
Thou art more lovely and more temperate.
Rough winds do shake the darling buds of May,
And summer's lease hath all too short a date:
Sometime too hot the eye of heaven shines
And often is his gold complexion dimmed;
And every fair from fair sometimes declines,
By chance or nature's changing course untrimmed,
But thy eternal summer shall not fade,
Nor lose possession of that fair thou ow'st,
Nor shall death brag thou wander'st in his shade,
When in eternal lines to time thou grow'st 
So long as men can breathe, or eyes can see.
So long lives this, and this gives life to thee.

-William Shakespeare, 1609


Fick brev från mamma idag med informationen från Middlesex University, åh vad jag ser fram emot att börja den utbildningen! Man ska leva i nuet, men ibland kan jag inte hjälpa att se framåt och vilja att framtiden ska komma nu.

Imorgon är det Alla ♥ Dag
Jag längtar :)

X X

as snow falls on desert sky, until the end of everything


Låten tillägnad idag är...

~Demolition Lovers by My Chemical Romance

Lyssnade väldigt mycket på den i när jag bodde i London, i rummet, på bussen och påväg till Liverpool Street St...
Den är grym, och Frank är söt, lik och omtyckt av någon som är sötare och tusen gånger mer omtyckt. Av mig.




X X

?


Jag undrade vad som hade förändrats, han sa att det finns en annan, det kändes inte rätt och jag öppnade aldrig upp mig för honom, men vill fortfarande vara vänner för vi kommer så bra överens.
Jag sa att jag hade velat veta allt om honom som man någonsin kan veta om en annan människa.
Det kan vi fortfarande göra, sa han.
Jag sa visst, kanske kan vi det. När jag insett att det aldrig kommer bli du och jag.
Inte kanske sa han, vi kan. Och jag har inte precis gift mig...

Det är inte längre han och jag, är inte hans snuggle bunny. Det är igen ide längre att undra när vi kommer ses igen, kram och puss och allt det vi älskade. Inga mer spel, och när han sa att det inte fanns någonting mer att säga började jag fundera på hur jag skulle glömma. Tog för givet att vi inte skulle höras mer, han har ju gått från mig till den andra.

Några dagar var det tyst, med ord på msn. Sedan dess har det stått B på displayen varje dag.
Och varje gång hugger det fortfarande i mig på samma sätt, orden oavsett hur enkla får mig att le på samma sätt. Han har gått från x till xxx och jag har avstått från att höra av mig. Vi två är ju över.
Men jag kan inte radera det. Inte glömma.
Hur ska jag kunna glömma oss när han fortsätter höra av sig. Vad vill han?! Varför smsar han mig när han har den andra? Varför vill han fortfarande veta hur jag mår? Varför vill han veta vad jag gör? Vad jag har gjort, ska göra? Och varför bryr han sig om vart och när jag ska flytta?
Vad spelar det för roll att vi kommer vara nära när vi ändå inte kan vara nära.




Fan.

X X

your taste still lingers on my lips

Låten tillägnad idag är...

~Standard Lines by Dashboard Confessional~

Hösten/Vintern 2007 när jag och B precis hade börjat träffas så lyssnade jag mycket på den här låten.
Under ett av våra dagliga sms maraton frågade han vad jag lyssnade på och jag svarade "I Hope that you're happy", jag trodde att låten hette det och tyckte det passade in så bra. Men den heter inte det utan det är bara en del i texten.
Nu lyssnar jag på låten, tänker på B och på hur lite jag visste då om hur allt skulle sluta. Just idag passar nog texten in ännu mer än vad den gjorde den vintern.




X X

Multicolour Me




Ibland vet jag faktiskt inte om jag är blå, röd, grön eller svart.
Ibland är jag väldigt förvirrad.

X X


IOS my love, I miss you





X X

Gareth







X X

I know that in the morning, I'll have to let you go

Låten tillägnad idag är...

~The Hill by Marketa Irglova~

Jag och Martina såg en film i December som heter Once.
I filmen sjunger en av skådespelarna låten som hon även skrivit och framför i verkligheten. 
Den är fantastiskt vacker och sorgsen. Jag älskar att lyssna på den och tänka på hur mycket jag känner henner känslor.



X X

En dag som denna


Skulle jag en dag som denna klara mig utan elektroniska prylar? Ja, jag skulle överleva men jag skulle ha extremt tråkigt. Vissa dagar känner jag inte för att göra någonting alls, bara sitta i min ensamhet.
Ensamhet i dagens samhälle behöver dock inte betyda att man är helt isolerad från omvärlden, snarare tvärt om.

     Jag har TV, dator, internet och telefon inom två meters räckhåll. Olika sätt att kommunicera, med både envägs och tvåvägskommunikation. Så trots att jag en tråkig dag som denna sitter ensam i mitt rum, pratar jag ändå med vänner på msn, får sms av vänner och kärlekar på mobilen och kan om jag vill titta på tv.
Jag se även se vad andra som egentligen inte ens är mina vänner har för sig på Facebook och Myspace. Jag har filmer och serier att titta på, youtube, bloggar, google och det går otroligt nog att underhålla sig själv i flera timmar genom att bara sitta i sitt rum. Jag behöver inte ens gå utanför dörren för att läsa tidningen, allting finns på internet.
Ganska tragiskt egentligen om man tänker efter.
     Om jag leker med tanken att jag inte skulle äga en enda elektronisk pryl, då skulle det enda jag kunde göra här inne i mitt rum i min ensamhet vara att plugga, läsa eller städa. Jag skulle känna mig isolerad och mest troligt gå ut. Men nu är det inte så, därför sitter jag kvar och har måttligt tråkigt men på ett underhållande sätt.
Det är så vi gör nuförtiden. 
Jag vet av erfarenhet att det går att klara sig utan elektronik även fast man vet att det finns inom räckhåll. Man måste bara leva under förhållanden som skulle göra att det var värt det. Till exempel som när jag var i Grekland över sommaren, ingen dator, ingen TV och väldigt begränsad användning av telefon. Men otroligt roliga dagar, kvällar och nätter. Socialt, underbart och inte tråkigt alls! 
    
     Poängen är, att när man säger att man har tråkigt och att man inte gör någonting bara sitter hemma. Så gör de flesta i själva verket ändå mycket, de multi taskar på datorn, med mobilen och TV:n. Men det räknas inte för människan behöver oftast socialt verkligen göra någonting för att inte ha tråkigt.
Elektronik ger oss alla chansen att ha tråkigt, men på ett underhållande sätt.
Och tack för det säger jag! Annars skulle jag en dag som denna sitta och stirra in i väggen.
För plugga, städa eller läsa är ju obetänkligt.

X X


with a smile and a wink on his face


Låten tillägnad idag är...

~Forget His Facade by Furthest Drive Home~

För ungefär ett år och sex månader sedan såg jag detta band live i Camden med Alexei. De var inte så kända då, så vi fick tillfälle att prata med dem och jag fick min skiva signerad.
Spelningen ägde rum på The Fly, på en extremt liten scen inte högre än 30 centimeter. Men de var underbart bra!
Rationalize Not Dramatize är en annan låt med dem som jag varmt rekommenderar.




X X

Tottenham vs Arsenal

Jag håller på Arsenal. Gareth håller på Tottenham.

Igår var det north London derby och trots att jag inte är universums största fotbollsfan, inte ens Englands största, inte ens Sveriges eller ens en småstads största fotbollsfan, så insåg jag ändå hur viktig denna match var.
Mitt lag versus Gareth's lag, vem skulle vinna?
Tottenham ligger på 14e plats och Arsenal på 5e och jag ser det som ett tecken på att Arsenal är bättre. Men trots det så envisas både Gareth och Alan med att vara trogna Tottenham, pratar sönder mig med en massa fotbolls argument och försöka få mig över på deras sida. Dock, oavsett vad de säger kan de inte förneka att Arsenal ligger bättre till :)

I alla fall, dagen till ära gick vi och köpte fotbollströjor och bänkade oss framför TV:n på den lokala puben Lion and Lobster. Frida och Isabelle joinade oss också. Det var fullt med supporters till båda klubbarna, så vi fick stå upp och vrida på huvudet för att se någonting.
Matchen's roligaste var när en man som gick förbi mig och Gareth, kollade på våra tröjor och sa:
"And you two are standing next to each other?!!"
Vi skrattade.

           
 

TYVÄRR, så slutade matchen 0-0. Det blev ingen uppgörelse och jag får fortsätta att hålla mig till argumentet, Arsenal ligger femma och Tottenham ligger nästan sist.
 
X X

Trivial Pursuit


Lördags kvällen började helt normalt med att några vänner skulle spela Trivial Pursuit, en sak man gör när man inte riktigt har något bättre för sig.
Jag och Gareth hade lagat mat, bekräftat med Steve, Isabelle, Max och Klas att vi skulle träffas kring nio.
När Klas och Max anländer till Miami har de med sig två klirrande påsar, innehållande en vinflaska var och en flaska rom. -Jaha, ska ni dricka?
Jag, Gareth och Steve begav oss till närmase off licence och inhandlade Strongbow, Cranberry juice och öl. Sedan började spelet.
Lag Gul: Jag, Isabelle, Gareth.
Lag Blå: Steve, Max, Klas.

Vi ledde med 3 noll ganska länge, mest tack vare Isabelle och våra geniala gissningar. Men till slut efter många oense diskussioner kom de ikapp oss och drog om med en tårtbit. För att komma överens om the final answer bröt Steve och Klas arm, Gareth öppnade öl på öl, jag och Isabelle blandade snakebites och vi fick anstränga oss mer och mer för att lyckas översätta frågorna till Engelska.
Till slut efter att sucessfully ha svarat rätt på frågan "Vilket språk pratar man i Katalonien?", så vann lag Blå.
Dammit!





 
 
 


Glasen och burkarna började bli tomma och våran uppfattning om vad som är pinsamt blev sämre och sämre. 
-"Fortsätt spruta", -"Don't lose the lime!" ,-"I will obviously take the lime with me on the train so you can have it back before you go to university, and I will bring you breakfast too". -"I don't like eggs", "HAHA", -"Ok I will ask Max what you like", -"Sara., you can't give me what  I want".

Också började hjärtglasögon posandet




När klockan närmade sig 2 am bestämde sig Max och Klas för att gå vidare till Revenge. Jag, Gareth, Steve och Isabelle gick vidare till the Chip Shop, med andra ord; vi köpte mat.
 Vinglade oss hem tillbaka till Miami och sa godnatt till Isabelle och Steve.
Sedan började helvetet nummer ett.

Gareth däckade, vägrade stiga upp från golvet. Jag drog i honom och fick damp, men nej han bara låg där.
Until...han spydde på den redan äckliga heltäckningsmattan. Jag tjöt, fick en aning panik, damp, psykbryt, usch, usch, usch! Jag täckte över det med en gammal handduk, sedan efter helvetet var över somnade han på golvet och jag i sängen, vi sov bort ruset och vaknade några timmar senare. 
På morgonen gick jag och köpte diverse carpet cleaning grejer och Gareth började med helvete nummer två. Att försöka få bort äckel päcklet från mattan. Som tur var gick det ganska lätt men jag tänker inte gå nära just det stället på ett tag och jag tänker sätta bakteriedödande medel varje himla dag så att det försvinner ordentligt!

Så, lördagens slutsats:
Trivial Pursuit+Alkohol=Spya


 


X X

Russel Brand





Stand up comedy är så grymt kul!
Ikväll var det Russel Brand live från Shepards Bush på tv, jag och Gareth skrattade ihjäl oss.
Och tidigare idag gjorde vi pizza och chips i ugnen mm vilken god och nyttig middag :). 

Blimey!

Jag skrev aldrig uppsatsen igår kväll, kanske inte så oväntat.
Istället steg jag upp tidigare i morse, åkte in till universitetet och satte mig i biblioteket och skrev. Det tog bara en timme! Typiskt att jag alltid skjuter upp allting till sista sekunden, även så lätta saker som en övnings uppsats som bara kräver en timme av min tid. 
Jag kan nu konstatera att hittills har mitt nyårs löfte inte gått bra...Men det är ju trots allt bara Februari.

X X
 

Jag vill lyssna på musik


Vill inte sitta tyst bredvid någon bara för att de inte har en iPod att lyssna på, jag vill inte heller prata med någon bara för att prata. Ibland vill jag, men ibland utbyts ord bara för sakens skull.
Jag vill lyssna på musik när jag åker buss, sköna låtar som jag kan tänka till, eller bara försvinna i när jag inte orkar tänka. Varför kan jag inte få lyssna på min iPod? Om jag gör det känner jag mig otrevlig.
Jag behöver musikterapi just nu. Nu.
Musik får mig att gå framåt utan att riktigt göra någonting, får mig att bearbeta saker omedvetet, musik hjälper mig att bli glad eller att bli ledsen. För ibland vill man gråta även när man inte gör det.
Då brukar jag spela en sorgsen melodi och låta tårarna rinna. Jag vill att det ska kännas som att det är borta, allting jag tänker på ska försvinna med tårarna och aldrig mera komma tillbaka.
Med musik ska jag stämpla fast alla minnen så att jag kan lyssna på dem när jag vill.
Men det ska vara frivilligt, frivilliga tårar och frivilliga minnen. Inte plågsamma tårar för att minnena inte lämnar mig ifred.

Jag vill lyssna på musik på bussen när jag åker buss till universitetet och när jag åker buss hem från universitetet, förutom ibland när jag pratar på bussen med någon annan på bussen som har något intressant att säga. Till exempel Max, han och jag brukar åka buss hem samtidigt och prata om intressanta saker på bussen.
Imorgon ska jag stoppa in hörlurarna i öronen. På bussen, på morgonen.


 
Idag har jag köpt röda, neonrosa och svarta tights, en volume och en lengthening mascara, knickers och nagellack från Primark, kollat på Hollyoaks och pratat med Steve. För att det är billigt där, jag orkar inte tvätta så måste fylla på med kläder, min mascara är inte bra, jag vill ha naturligt nagellack på naglarna, Hollyoaks är bra och Steve har jag inte träffat sedan i December.
Idag borde jag ha skrivit uppsatsen som ska lämnas in imorgon, men det är bara en övnings uppsats och jag har helt tappat motivationen. Kanske skriver jag den nu, eller så skriver jag den imorgon. För att jag är trött, jag kommer inte hinna nu, och vi får ändå inte betyg på den så kanske spelar det ingen roll om jag lämnar in den någon timme senare.


                      



Idag har jag pratat med honom på msn. Allt är låtsas bra.
...................:( 

X X  

Sorrow.


Your fingertips across my skin
The palm trees swaying in the wind
Images
You sang me English lullabies
The sweetest sadness in your eyes

Clever trick

Well, I never want to see you unhappy
I thought you'd want the same for me


Goodbye, my almost lover
Goodbye, my hopeless dream
I'm trying not to think about you
Can't you just let me be?
So long, my luckless romance
My back is turned on you
Should've known you'd bring me heartache
Almost lovers always do


We walked along a crowded street
You took my hand
and danced with me
Images
And when you left, you kissed my lips
You told me you would never, never forget
These images

Well, I'd never want to see you unhappy
I thought you'd want the same for me


                                               


Goodbye, my almost lover
Goodbye, my hopeless dream
I'm trying not to think about you
Can't you just let me be?
So long, my luckless romance
My back is turned on you
Should've known you'd bring me heartache
Almost lovers always do


I cannot go to the ocean
I cannot drive the streets at night
I cannot wake up in the morning
Without you on my mind
So
you're gone and I'm haunted
And I bet you are just fine


Did I make it that
Easy to walk right in and out
Of my life?

Goodbye, my almost lover
Goodbye, my hopeless dream
I'm trying not to think about you
Can't you just let me be?
So long, my luckless romance
My back is turned on you
Should have known you'd bring me heartache
Almost lovers always do


 

</3

HAHAHAHA


LOL jag dör.
Snön är kvar på marken och när jag vaknar får jag reda på att det är snökaos i England. Tittar ut genom fönstret, ser gräset och asfalten lysa igenom och undrar vad i helvete de håller på med?

Gareth är ledig från jobbet idag, på grund av snön.
Polisen har varnat invånarna från att vistas utomhus, om de inte har med sig en spade, boots och varma kläder.
Det är tydligen för kallt för att salta vägarna
(bullshit).
Vägar är avstängda.
Tåg inställda eller försenade.
Alla skolor i Sussex är stängda
. Och i the Argus, den lokala tidningen står det "Snow causes chaos all over Sussex"

En rubrik i tidningen lyder:
"Don't leave your home unless you are fully equipped.
-Police have warned drivers only to leave their homes equipped with warm clothing, boots, a torch and spade."

                             
Bilden är tagen från http://www.theargus.co.uk/ , gå in där och läs mer om ni vill skratta.

Seriöst??!

I London ser det ut att vara värre, det snöar till och med as I speak, så jag kanske inte ska uttala mig om hur stor skrattvarning det är när det gäller övriga England. Men här i Brighton, här är det HÖG skrattfaktor. Jag är ögonvittne och det är inte kallt, inte mycket snö, man ser vägen, gräset och ja jag förstår inte
what's the fuss about?


                         

Det är kanske 5 centimeter djup snö, plus 2 grader.
Här är en till shockerande rubrik:

"Hospitals cancels appointments and operations"
-
A hospital trust has cancelled all outpatient appointments and non-urgent pre-arranged operations for today because of the bad weather."

Är det så pass mycket snö och hemskt väder för att skapa kaos?
 
.................................Jag finner inga ord.
:P

X X

Snö i Brighton?

I helgen har jag och Gareth slappat, städat, lagat mat, sett tv och druckit vin. Och idag har Gareth slitit sönder snöret till värmeelementet.
Tidigare, ungefär klockan halv 4 hände någonting jag inte trodde att jag skulle få uppleva mer denna vinter, det började det snöa. I Brighton!? Det har till och med blivit kvar lite snö på marken.
Hoppas det är borta när jag vaknar imorgon.



För en stund sedan hade jag ett missat samtal på mobilen, ett konstigt nummer som jag inte kände igen, jag tänkte att det var från något lurendrejeri företag som ringer och drar pengar från ens telefon. Men någon sekund senare fick jag även ett sms från samma nummer.

"Hey called ur phone from a landline to c if im pressing the right numbers. This ur no. Sara?"


Hm...Konstigt tänkte jag. Hur kan dom veta vad jag heter...?
Efter att ha tänkt efter och sett att klockan var elva kom jag på den enda möjliga lösningen. Jag kollade upp riktnumret på google och ja såklart, det var David! :)
Han skulle ringa mig hela vägen från Australien och när han äntligen prickade rätt så svarade jag inte. Typiskt.
Vi bestämde i alla fall att han skulle höra av sig vid nästa tidpunkt som passar någorlunda in på bådas tidszoner, det vill säga om 10 eller 20 timmar. 

                                             

Nu ska jag sova.
Godnatt

X X


RSS 2.0