University here I come !


Jag har fått ett erbjudande från Middlesex University :)
(eller 2 egentligen, till båda kurserna jag sökte. Den ena som står här nedan och även Journalism and Communication with Creative Writing.)

"Dear Miss Stromberg Ayeb

Congratulations; Middlesex University has asked us to tell you that it is offering you a place for Creative & Media Writing with Journalism, W8PM; starting in September 2009 at point of entry 1.

The conditions of the offer are:


This offer is subject to you obtaining

Successful completion of current course
Pass - overall

Please send your results to The Admissions Office
Middlesex University"


Yaay !
Jag måste alltså klara kursen jag läser nu för att garanterat få en plats, men det fixar jag lugnt hehe :P
Fy fan vad skönt det känns, oavsett om jag får erbjudande från resterande Universitet jag sökt till eller inte, så kommer jag i alla fall ha ett från detta. Och jag kommer för första gången sedan gymnasiet veta vad jag ska göra och vart jag ska bo i hela 3 år.
:)


                    
 


I övrigt så har jag, Max, Isabelle och Frida haft högläsning ur Hamlet idag eftersom vi ska diskutera den "intressanta" boken imorgon på Literary Surver kursen.
Ikväll är det avsnitt två av nya Skins, och det står nu redo för nedladdning från 4oD klockan 22.00.

btw,
Jag undrar hur något så enkelt som att ta på sig jacka och skor, gå ner för de fem trapporna, ut i kylan, upp på Western Road och in i en Off License, köpa ett refillkort, sedan gå tillbaka till Miami, upp för de fem trapporna, tillbaka in i rummet och ta av sig jackan och skorna kan kännas så oerhört jobbigt. Det känns som världens mest ansträngande uppgift, men jag måste. 
Om jag skiter i det får jag inte 300 fria sms under nästa månad, och hur i all världen ska jag klara mig utan det?
     Kanske är det faktumet att jag kommer frysa? Kanske är det trapporna? Kanske Off License killen som jag inte vill träffa? Kanske allting? Och kanske även det faktum att jag måste spendera £10 när jag är fattig och borde slösa så lite som möjligt, så därför får jag dåligt samvete varje gång jag räcker pengar över kassan. Oavsett om det är mat, kläder, bussresor eller refillkort jag betalar för.
Men jag måste gå, snart, innan klockan 12 för då är det den 30e Januari och försent, men innan klockan 22 för då börjar Skins, alltså går jag ungefär klockan 21. 
Ja, det blir bra.

X X 

SKINS - season 3


Tacka vet jag 4oD. Utan denna uppfinning skulle jag inte kunna njuta av den nya säsongen av Skins, som nu sänds på e4. Och jag har inte den kanalen...men jag har en dator och jag har 4oD och jag kan se vartenda avsnitt  :) 
Ny säsong och även nya skådespelare. Vad säger jag om det? - I like it. 
Men än så länge har jag bara sett ett avsnitt.
:)


Kolla trailern:

http://uk.youtube.com/watch?v=OuzUrNdpk9w




Inget uni idag, hade tänkt plugga lite men det blev inte så. Istället har jag och mr Hedgehog kollat på serier, bland annat Skins(som jag nämnt), Sex and the City och nya Beverly Hills som också börjat sändas på e4.
Kvällen innehöll även Ben and Jerry's glass.
Jag förtjänar att äta glass...
borde egentligen sitta och deppa, tänka, analysera och ha otroligt ont i hjärtat. Men jag orkar inte just nu...istället har jag inte tänkt på det alls, och jag är lite rädd för att mitt förträngande kommer leda till att jag en vacker dag bryter ihop.

Ska jag försöka? Eller ska jag bara skita i det?
På ett sätt känns allting mycket enklare nu, men enklare betyder inte att jag vill vara utan. Jag vill inte!!!
Nej, nu ska jag sluta innan jag gräver upp för mycket.

Gott eller hur?



Dagens stora händelser var ett, att brandlarmet gick, tjuter högt som s*tan gör det. Jag höll för öronen tills det äntligen var någon som stängde av det(förmodligen idioten som lyckades sätta igång det).
Två, att jag och Gareth har bestämt att vi ska till IKEA, kanske Frida och Isabelle också följer.
Jag vill köpa ett litet bord för £3.99, tallrikar och skaffa mer förvaringsutrymme. Mina grejer är alldeles för många för att ligga utspridda i rummet, plus att det bli lättare att packa när jag måste flytta om jag då har någonstans att förvara allting.

Godnatt.

X X


The Fat Hedgehog <3


Nu kommer hyllningen som jag har lovat.

Med sina chubby cheeks ler han konstant och förgyller mina dagar. Mjuk och gosig att krama och knosa sönder.
Haha, i love him.
My fat hedgehog :)

 
:)

 
 


X X

One Year


Igår, Söndag hade jag och Gareth våran 1års dag. Grattis till oss! Hehe :)

Det regnade hela dagen så plan ett blev inställd och istället begav vi oss till Marinan kring sju för att bowla och gå på bio. Men, såklart var alla bowling banorna upptagna, så vi valde att göra av med pengar på bland annat bilspel medan vi väntade på att filmen skulle börja. Jag vann ;) Alla bilspel och motorcykelspel men förlorade dansen haha.
Filmen vi såg heter Seven Pounds med Will Smith. Den var ganska seg i början...men bra, en bra story och som vanligt fällde jag en tår här och där.

 På förmiddagen fick jag fina vita tulpaner av Gareth 

                                        <3



Här är två leende mongon påväg till Marinan. Kanske var vi exalterade över popcorn?
   

 




I Torsdags såg jag som sagt Australia på bio. Den var jättebra! Och pojken som spelar Nala, Brandon Walters så otroligt söt ! :) Jag är glad att jag såg den på bioduken för den var fint filmad och de vackra bilderna hade inte framkommit på en liten skruttig tv eller dataskärmen. Filmen var lång ja, fast väldigt spännande och intressant.
Gissa om jag grät...? Jag har lätt för det kan jag erkänna, men den här filmen förtjänade tårar. Kanske var vissa grejer lite "too much" kliche men det är inget jag tänkte på negativt.

Lördag kväll gick jag och Gareth till Brighton Pier för att möta Alan och Louise, vi spelade i spelhallen och gick omkring. Mitt största mål med kvällen och det enda jag tänkte på när vi gick dit, innan vi gick dit och så fort Gareth sa att vi skulle dit var.....
The fat hedgehog !!!
Jag har skrivit om denna hedgehog tidigare, jag ville så gärna ha honom.
I Lördags ville jag ännu mer, vi försökte och försökte jag, Gareth och Alan. De blev till och med galna för att den feta kotten aldrig fastnade i metallhanden. Tillslut fick Gareth dra mig därifrån för mynten började ta slut, men jag vägrade lämna kotten.
Jag gick fram till en av personalen och frågade om det var meningen att maskinen skulle släppa taget varje gång kotten blivit fångad. Nej sa hon. Så de låste upp montern och tog ut The Fat Hedgehog till mig ! :D

Äntligen var han min :)

En hyllning till honom kommer inom kort.

X X

Australia and Hamlet


Jag har från och med nu bestämt mig för att sluta skriva M, G, J, osv. när jag refererar till personer. Det bli alldeles för förvirrande, kanske mest för mig själv, eftersom det kommer till fler och fler bokstäver och fler och fler som börjar på samma bokstav. Vet inte varför jag egentligen började med det...eller ja det vet jag, men det spelar ingen roll nu :( 
Anyway, from now on är det hela namn som gäller!

Idag är en dag med mycket film.
På uni såg vi Hamlet, den svartvita versionen, på gammeldags engelska...och till saken hör att den var 2 och en halv timme lång! ! ! Efter festen igår kväll var det inte många som orkade hålla ögonen öppna. Ikväll ska jag, Amrit, Frida och Isabelle på bio och se Australia, om den inte är fullbokad...in that case så ser vi kanske Slumdog Millionaire istället :) Det går grymt många bra filmer (iaf verkar bra) på bio just nu, så det kommer nog bli många biobesök framöver. En film som jag Inte vill se är My Bloody Valentine i 3D, fy fan så hemskt...men, det verkar som att jag kommer se den ändå bara för att :P och för att Gareth vill se den. Slöseri med pengar för den som betalar min biljett för jag kommer ändå titta bort halva eller hela filmen. 

Nu ska jag koncentrera mig på Simpsons :) Sedan gå och knacka på nummer 9 eller 10 för att bestämma när vi ska gå. Jag längtar verkligen till att komma ut i regnet och vinden igen...

Förresten;

-Why did'nt the skeleton go to the party?

- It had no body to go with.

HAHA :)

X X

 

Hej



Har du:

Tråkigt: Ja
Ett förhållande: Ja
En bästa vän: Jag har flera :)
Blivit kär vid första ögonkastet: Ja det har jag nog...
Kysst någon och sedan ångrat dig: Japp
Ljugit för dina föräldrar om vart du är: Haha ja det har jag, men egentligen utan anledning.
Några smycken som kostat över 1000 kronor: Nej, i like cheap.

Dagens:
Klädsel: Grå klänning och svarta tights.
Låt: Hadouken- That boy that girl.
Vill ha: Mer pengar !
Beroende: TV:n...
Saknad: Gareths värme.
Köp: Mat från Tesco
Attityd: Uttråkad

Första:
Bästa kompis: Anders och Emma
Bil: Vet jag inte ännu..
Husdjur: En katt :)
Semester: inrikes, Stockholm, utrikes, Grekland. 
Jobb: Food and Beverage Assistant i Bracknell, om man inte räknar sommarjobb.
Köpta skiva: Vet ej...kanske Hanson? Eller Spice Girls haha.
Piercing: Öronen.
Konsert: PDOL konserter när jag var liten...annars var det nog Timbuktu eller Foo Fighters.
Fylla: Sommaren mellan 15 och 16 tror jag att det var.

Blandat:

Är du blyg inför det motsatta könet:  Nej, bara när jag är kär och allt är ovisst.
Hur gammal blir du nästa födelsedag: 22
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan: Nej tror inte det.
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar: En tatuering om det gick att ta bort(utan laser!)Men det går inte,så nej.
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: Vid första ögonblick oftast med killar, men sedan beror det på hur personen är.

Senaste:

Personen som smsade:  Max
Personen som du kramade: Max
Personen som ringde dig: Anette
Personen som du ringde: Gareth
Alkoholdrycken: Vin
Bilfärd: I Zaras bil till huset i Lewes.
Filmen du såg: Ice Age 2.
Gången du grät: I Lördags efter vad Gareth berättade :( Usch....<3
Måltiden: Köttfärssås och spaghetti.

Skulle du:
Våga hoppa fallskärm: Kanske det kanske, skulle vara kul att prova.
Våga hoppa bungyjump: Samma som ovan.
Kalla dig själv lycklig: I guess so, med lite mer pengar så.....
Hellre ta bilden än vara med på den: Ta bilden.
Kunna gråta över en kille: Ja. FAN!
Kunna gråta över en tjej: Ja, vänner kan man också gråta över, inte bara kärlek.
Ljuga för någon: Japp.
Kunna springa 50 mil: Jag hatar att springa.

Val:

Solnedgång eller soluppgång: Solneppgång. :) Hehe.
Sommar eller vinter: Sommar.
Vilken ålder har varit bäst hittills: Innan mellanstadiet och efter 17.
Sova på sida, mage eller rygg: Sommna på rygg, sedan vända sig, och vakna på rygg igen.
Kramar eller kyssar: Båda, fast mest kramar.

Saker:
Du gör när du har tråkigt: Ser TV och kollar runt på Internet.
Du gjorde igår kväll: Umgicks med Max.
Du kan höra just nu: En gnällig tjejs röst i en komediserie.
Du inte kan leva utan: Det är alldeles för mycket för att få ner här.

Personer:
Du kan berätta allt för: Allt? Ingen.
Du tycker om: Varenda filur i min familj och varenda vän.
Du inte gillar: Dryga människor.

Önskan: Att jag kommer in på Uni till hösten och att bli rikare.

X X

Tjugonde Januari

Idag har Obama svurit eden och installerats som USA's 44e President.
Idag befinner sig min vän C i USA och skulle hälsa till Obama från mig ifall han skulle råka stöta på honom :P.
Idag har jag lyssnat på Obamas tal.
Idag har jag åkt buss till det stora Tesco och handlat mat och diverse köksprylar. 
Idag har I och F hälsat på i mitt kalla rum en stund.
Idag har jag lagat köttfärssås och spagetthi.
Idag har jag pratat med moster A i telefon.
Idag har jag satt sommarens mål, jag ska till Grekland. Det har gått alldeles för länge nu, till sommaren är det tre hela år sedan jag var på solsemester! Och även tre hela år sedan jag tog studenten...:S

Väldigt intressant dag. Eller så inte?
Den delen om Obama är i alla fall värdslig och viktig.
 


Igår hade vi introduktion och registrering på Universitetet, ganska onödigt faktiskt.
Sedan på kvällen kom M och vi kollade på celebrity Big Brother, stand up comedy med Ricky Gervais och drack cola ur mina svarta vinglas. Hahaha....
Vi försökte även på oss att läsa lite ur Hamlet, eftersom det är våran första uppgift i Literary Survey kursen. Herregud så dåliga vi var på att uttala de konstiga gammelengelska ord Shakespeare använde sig av, med det lär vi oss nog snart :P
Eller så inte?

Btw, Oreos är gott ! :)

Nu ska jag kolla efter flygresor, äta en Oreo, messa M och vänta på Big Brother.

X X

Shopping is a drug


Fattiga studenter vet hur man slösar :)
Men till mitt försvar är mycket av det jag köpte från Primark och där kan man få mycket för pengarna. Några klädesplagg, en chill out penguin fleece pyjamas för att jag fryser ihjäl om nätterna, nya fina sängkläder, rosa och vita handdukar, skor, (allt det från Primark). Ett mega fint kakställ, (så jag var tvungen att köpa cupcakes till mig och G bara för att se hur fint det skulle se ut hehe) och svarta vinglas från en rolig homestore. 
En väska från Miss Selfridges och Sex and the City dvd boxen wiiie :)
Och ja, jag tycker att varenda penny var värt det. Trots att jag kommer måsta äta nudlar och pasta pesto en tid framöver, med undantag för G's inköp av skräpmat. 

                                      
              
              
            
              


Igår blåste det som fan. Så klockan åtta på kvällen när vi hade sett Ice Age och hunnit ha tråkigt ett tag gav G mig förslaget att gå till stranden. Are you mad?! sa jag, efter att ha konstaterat att gardinerna rörde på sig av vinden som tog sig in genom fönstret. Men trots det så packade vi på oss med kläder och en filt och gick sedan ner för trapporna och ut genom dörren. Kallt, mörkt och blåsigt, väldigt blåsigt. Vi lindade in oss med filten över huvudet och snurrade runt, jag ramlade och drog ner G. Sedan lyckades vi få pli på filten och satte den runt våra ryggar. Men eftersom vinden blåste in mot land så fick vi den rakt i ansiktet. Inte så bekvämt. Efter några minuter gav vi upp och gick hem,
men mysigt var det att få håret tillrufsat :) 

Idag köpte vi blommor till G's mamma som fyller år och åkte till huset i Lewes för att säga grattis. Nu är jag hemma igen, sitter och slösar pengar och elektricitet på värme elementet som är sämst i hela världen på att göra sitt jobb.
Det känns inte ens att det är på, det hörs bara... 

Uni imorgon klockan 11. Och tydligen har vi ett slappt schema, slappare än förra terminen. Om det är bra eller dåligt har jag inte riktigt bestämt mig för än eftersom det där med självdisciplin och att ta tag i saker inte riktigt är min grej.
Men det ska jag ju ändra på i år. 

X X   

Finally !

Ja äntligen är allting klart, brevet skrivit och ansökan inskickad och betald :)
Hela dagen har jag skrivit och bestämde mig för att jag inte skulle gå ut och handla förrens allt var redo att skickas in. Detta gjorde så att jag åt middag först klockan nio. Subway blev det, som en del av min belöning.  
Nu återstår det att se ifall jag blir antagen eller inte...
Lite blandat creative writing och journalism blev det och de 4 universiteten jag har ansökt till är ;

Middlesex University (två utbildningar)
Roehamtom University
Kingston University
London University of Arts

Håller tummarna...!

De ligger alla i London, inte centrala London men that's all cool with me.

Imorgon ska jag shoppa. Jag ska såklart hålla mig inom vissa gränser eftersom jag är en fattig student, men några trevliga grejer ska jag samla på mig :) Det är den andra delen av min belöning.
Sedan på kvällen kommer G och innan dess måste jag hinna städa. Dagar av apatiskt sittande i sängen och försök till att göra ansökan klar har lett till att mitt rum inte är städat. Jag skulle till och med vilja kalla det ett murmeldjurshål.

          

X X

Innocent

The Innocent Letter drinks Innocent fruit smoothie, with Strawberries and Bananas :)
Mm vad gott det är! 
   
                                                 

Igår satt jag hela dagen(nästan hela..) och översatte alla betyg alla kurser, arbetserfarenhet osv. men jag har såklart det viktigaste och jobbigaste kvar, nämligen the personal letter. Nu har jag inget val, jag verkligen måste skriva det idag. Om jag inte vill skippa uni till hösten, vilket jag absolut inte vill !
Varför jag tycker det är så jobbigt att ta tag i det vet jag inte. Men eftersom jag har lyckats "tänka" att jag ska göra det, suttit här med tyngden på mina axlar i nästan tre dagar utan att få fram ett enda ord, så kan jag konstatera att hittills har det inte gått bra med mitt nyårslöfte. Ansökan ska in imorgon.
Jag har bestämt att ge mig själv en belöning eller två när jag skickat iväg ansökan, det känns mycket bättre då:)
 
Igår pratade jag med M i telefon, han är fortfarande i London och har trevligt med sin bf. Han fick agera som rådgivare till mig eftersom han redan har skickat in sin ansökan för ett tag sedan..Om inte UCAS skulle komplicera till det så j*vla mycket och vara lite enklare som studera.nu kanske jag också skulle ha ansökt för längesedan. Men, det är nog värt besväret.
Tyvärr så är detta det enda jag har att skriva om just nu.

Eller, jag har andra saker också...Men det blir för jobbigt. Jag vill inte tänka på det alls, det är något jag ska försöka reda ut efter jag är klar med allt uni stuff.
Men mitt undermedvetna glömmer det inte och i mina drömmar återkommer det.
Inatt fick jag till och med en förklaring.
:( :( :(

X X

Om en vecka


börjar B-kursen i Engelska. Mitt nyårs löfte var att jag ska ta tag i saker och inte skjuta upp allting till sista sekunden, när uni börjar om blir det upp till bevis. Jag måste klara det !
Det blir i alla fall jag och M med mera som kommer tillbaka till Sussex Uni, J och C bestämde sig för Sverige :(  


       

Nu är det Hollyoaks på Channel 4...:) 
Har jag skrivit någonting på mitt personal letter? Nej. Men jag har i läst på lite tips om hur man ska skriva, får se om jag orkar börja skriva ikväll eller så blir det imorgon. 
Funderar på att gå till Istanbul och köpa mat för jag vill inte äta pasta pesto idag igen, men det blåser så oerhört mycket och trots att det inte är långt alls från Miami till Istanbul så känns det tungt. 
Ooh och ikväll är det celebrity Big Brother där svenska Ulrika är med haha..., hon som strulade med Svennis tror jag det var. Även LaToya Jackson är med :S. Det är inte ens bra men ändå tittar jag på det, när jag inte har någonting bättre för mig. Mycket TV idag...

Imorgon kommer pengarna från CSN ! De är efterlängtade även om jag har klarat mig bra den senaste veckan. Men jag känner ett stort behov av att shoppa...
:)

X X




 

Nudlar eller gröt?

                                      
                                                                                                    

1. Mina favoriter just nu, nya Sony Ericsson mobilen och Coconut Body Butter. Oh my vad det luktar gott !
2. Min dag just nu, Russel Brand boken, mitt super fina och mjuka överkast och datorn såklart...jag måste skriva mitt personal letter !

Det regnar och blåser utomhus, jag känner inte alls för att gå utanför dörren även om det i alla fall är varmare än förut. Jag som hade tänkt gå till Boots och köpa hårfärg och sedan något att äta. Men istället får jag nöja mig med det som finns, alltså nudlar eller gröt. Hm...beslutsångesten är stor. Det enda jag har till middag är pasta pesto, så kanske borde jag äta gröt nu för att få lite variation. Fast jag bryr mig inte om variation speciellt mycket, det blir nog nudlar.
Nacken gör fortfarande ont, men bara om jag vrider på huvudet så jag försöker undvika det.

        
 
Just nu känns det faktiskt som om allt jag gör är undviker det jag egentligen borde göra, till exempel översätta betygen och skriva brevet. En dag instängd här borde få mig att göra det tillslut...om jag får riktigt tråkigt, och inser att det är bara 3 dagar kvar tills jag måste skicka iväg ansökan.

Nu, nudlar.

X X

The Big Update...again.

Jag har åter igen dröjt alltför länge med att skriva. Och när detta sker, så blir det tillslut så att jag inte orkar alls, men nu tar jag mig äntligen i kragen.

Julen var mysig, jag drack väldigt mycket julmust och fick världens finaste julklappar som var mer än  värda att släpa med sig i en tung påse på vägen tillbaka till Brighton. Bland annat en systemkamera, filmer, pengar, Russel Brands Booky Wook och ett very nice indeed överkast som jag sitter på just nu. Under julafton och juldagen fick jag även chansen att träffa lilla syster yster.
Efter jul dagarna hade jag planerat att hinna med mycket, träffa alla kära vänner, fixa ansökan, plugga, festa på nyår. Men mina planer gick inte riktigt som jag hade tänkt efter en natt av illamående som sedan pågick i nästan en hel vecka.

I alla fall, så har jag hunnit med att se film med M till klockan 4 på natten, orsaken till den sena hemgången berodde mycket på att vi började se film först klockan 11, och orsaken till detta var att vi jagade M's hund Falcon i TVÅ OCH EN HALV TIMME!!! Fy fan. Det var nog något av det värsta jag har varit med om.
M sprang omkring i tjocksockar, det var minus 15 grader, jag hade bara kortärmad klänning under jackan. M provade spela död, vi skrek, var gulli gulliga, lockade honom med mat, leksaker, försökte fånga in honom med ett täcke, körde omkring med bilen så att han skulle vilja hoppa in. Men inget, nej INGET hjälpte. Byrackan bara fortsatte springa och springa och skälla och skälla.
Nu i efterhand försöker jag se ironin i det hela. Men jag måste erkänna att det är svårt...och trots att jag skrattade när det hände så var det mest på grund av förtvivlan, det var mer det hjälplösa skrattet som inte vet riktigt hur det ska komma ut. M ville hämta hagelgeväret och ge upp. Men till slut gick vi till en granne som Falcon glatt sprang fram till, och DÅ äntligen satte M kopplet runt halsen på den fördömda lille hunden.
Herregud vilken kväll.
En av filmerna vi såg var "Once", och efter att ha hört de fina låtarna var jag tvungen att köpa albumet från iTunes. The Hill har redan spelats 40 gånger plus.

Jag hann med att åka förbi och träffa J på en förfest, han skulle åka hem dagen efter så tiden var kort. Jag hann besöka Nodo med K och E. :) Där hällde jag i mig en varm choklad, som inte bara bestod av choklad med marshmallows utan även strössel, grädde och chokladsås. Snacka om over the top. Haha.
En kväll kom E förbi, vi satt och pratade i 6 timmar om allt och inget, har man känt varandra i 19 år så är det nog inte konstigt att man har mycket att prata om :)
Jag hade mycket trevligt besök i form av N, E, F och P. Det kändes nästan precis som gamla goda tider.
Tänka sig, att nästa gång jag träffar dem kommer det vara vi, plus one. :) Fast inte en sådan plus one som man tar med sig till ett bröllop.
Stackars M har hunnit med att bryta benet :( Så jag åkte förbi henne med lite gott för att säga hejdå och hoppas benet blir bättre. K och jag har haft en liten pratstund och fikat. Och ja, den jag har spenderat mest tid med under de 3 veckorna i Sverige är nog mamma. Vi var sjuka i en vecka och hängde ihop. Åt blåbärssoppa och stora mängder piggelin. Mm... 

Nyårsafton var en blandning mellan illamående och fest. Jag gjorde mig klar och åkte till en fest för att träffa K, för det kändes inte speciellt trevligt att behöva ligga i soffan på tolvslaget. När jag väl var där tyckte inte magen att det var en så bra ide..men jag stod ut i 2 timmar och det var i alla fall kul att vara med K på tolvslaget :).
Helgen efter nyår var vi äntligen friska och mormor kom och vi åt palt. Vilket var praktiskt taget den enda "vanliga" middagen jag åt under hela tiden förutom julmat, nästan iaf....Hehe.  

Resan tillbaka gick bra. Men det var allt jobbigt att släpa packningen från busstationen, sedan upp för trapporna och in i mitt rum. Sedan dess har jag umgåtts med G, sett film, haft tenta(hoppas det gick bra...), lagat mat, och hälsat på huset i Lewes.
För att inte glömma det viktigaste, jag har Äntligen köpt en ny telefon! Den är svart, och fin. I like it :) Min gamla har jag haft i ungefär 5 år, så det var verkligen dags...och eftersom jag tycker om den så mycket så blev det såklart en Sony Ericsson igen. Den var billig...får se hur länge den håller. Considering, att jag är rädd om mina ägodelar så borde den hålla rätt länge :)

Nu ska jag inte sitta såhär längre, för jag har nackspärr, eller ryggspärr eller vafan det nu är...Ont som satan gör det i alla fall, på båda ställena.

X X

RSS 2.0